Referenties

"Een tevreden klant is de allerbeste bedrijfsstrategie" - Michael LeBoeuf

what our clients say about us

testimonial_subtext

 • client_image

  Mrs. Marjan van de Vis, mede-eigenaar van Van de Vis Eierspecialist

  "We zijn erg tevreden met onze nieuwe machine, de Forta GT100. De eieren worden gecheckt door diverse detectiesystemen waardoor onze klanten kunnen rekenen op eieren van hoge kwaliteit. Op deze manier kunnen wij efficiënter werken en hierdoor dure arbeid uitsparen. Plus, als onze wensen in de toekomst veranderen of als we als bedrijf verder groeien, dan kan de Forta meegroeien. We sorteren nu alleen onze eigen eieren die rechtstreeks vanuit de stallen op de machine komen, maar met de uitbreiding van een loader zouden wij ook makkelijker eieren kunnen aankopen. En een bijkomend voordeel is dat het hoofdkantoor van Moba om de hoek zit. Als er problemen zijn met de machine, dan is het Moba service-team binnen enkele minuten bij ons."

 • client_image

  Dhr. Kian Lie, eigenaar van PT Sumber Pangan Nusantara Indonesia

  "De Omnia FT330 heeft de kwaliteit van de eieren aanzienlijk verbeterd. Onze eieren voldoen aan de verwachtingen van onze klanten en we kunnen ze zelfs leveren aan steden verder weg, zonder ons zorgen te hoeven maken over gebarsten eieren en een korte houdbaarheid. Om het spoelen van trays efficiënter te maken, hebben we ook de CTW6500 gekocht. Maar toen werd de wereld getroffen door Covid-19, waardoor internationaal reizen werd belemmerd. Gelukkig was de installatie van de tray-spoeler heel eenvoudig en konden wij met hulp van afstand van een ervaren Moba-monteur de machine zelf installeren. Het bedienen van de nieuwe tray-spoeler was niet moeilijk, dankzij de uitgebreide en eenvoudig leesbare handleiding. Na de inbedrijfname van de tray-spoeler, hebben we 80% van de spoeltijd bespaard in vergelijking met het handmatig reinigen met een waterstraal. Onze trays zijn schoner en droger en de machine is gemakkelijk te onderhouden. Wij zijn zeer tevreden over de machines en service van Moba. We zijn uitgegroeid tot één van de grootste spelers in de eierindustrie in Noord-Sumatra."

 • client_image

  Dhr. Christian Endres, oprichter van Endres-Ei

  "Bij onze zoektocht naar hogere standaarden op het gebied van hygiëne, reiniging en behandeling van eieren, hebben we geconcludeerd dat Moba, en de Omnia PX180 in het bijzonder, de beste keuze zijn. Net als Moba is Endres-Ei een innovatief en toekomstgericht bedrijf dat ernaar streeft zijn klanten op de best mogelijke manier van dienst te zijn."

 • client_image

  Dhr. Don Trefz, D.A. Hall’s General Manager voor de supply chain

  "Door gebruik te maken van iMoba, hebben we onze OEE met 5% verbeterd. Met name de Performance Pro-module heeft ons geholpen. We kunnen nu de prestaties van de machine en de kwaliteit van de eieren in real-time controleren, wat ons een voorsprong geeft bij het identificeren van zowel negatieve als positieve veranderingen in het productieproces. Ik ben ook heel tevreden over de prestaties van Moba-robotica. Nadat de eerste twee MR12-verpakkingsmachines waren geïnstalleerd, waren we erg onder de indruk van zowel de productie als de betrouwbaarheid van de robots. Het overtrof onze verwachtingen, dus we besloten zonder twijfel om nog twee units te bestellen. Deze installatie werd uitgevoerd zonder productieverlies. En we zagen direct verbeteringen met een verdubbeling van de productiecapaciteit, vergeleken met de CP12's. We hebben nieuwe productlijnen geïntroduceerd voor de MR12's en Moba Asia heeft ons enorm geholpen door deze producten op afstand te configureren en in gebruik te stellen.”

left_image

Contactpersonen en service Onze service maakt het verschil!

img