KLANTTEVREDENHEID

Sterke relaties worden opgebouwd op basis van vertrouwen

Met meer dan zeventig jaar ervaring in de eierindustrie weten we precies wat u nodig hebt als de apparatuur eenmaal in bedrijf is. U wilt 24/7 servicebeschikbaarheid, ondersteuning op afstand voor een snelle oplossing, productiviteitsbeoordelingen om de kosten te verlagen en preventief onderhoud voor een maximale uptime van de machine. Dit alles kunt u verwachten van onze Customer Care afdeling en dat is nog maar het topje van de ijsberg. 

 

Voeg waarde toe aan uw bedrijf

In 2016 introduceerden we de Customer Care afdeling dat zich richt op het bieden van toegevoegde waarde aan klanten door de unieke combinatie van big data, analyse en menselijke expertise. We zorgen voor onze klanten en we willen iets extra’s voor hen doen. Daarom richten we ons niet alleen op het leveren en onderhouden van onze hightech machines, maar bieden we onze klanten ook tools om de algehele prestaties van hun bedrijf te verbeteren.


Door deze diensten aan te bieden kunnen onze klanten 

maximale beschikbaarheid, minimale bedrijfskosten en optimale bedrijfsresultaten verwachten. We staan bekend om onze uitstekende service en dat we altijd aan onze klanten denken. We hechten waarde aan een persoonlijke en mensgerichte benadering en betrouwbaarheid. Alleen door wederzijds gunstige relaties op te bouwen met onze klanten tijdens de levenscyclus van de apparatuur kunnen we het succes van een bedrijf garanderen. We hebben onze care packs zo samengesteld dat we voor elke klantbehoefte het meest geschikte pakket voor uw bedrijf bieden. In overleg met de technici van de Customer Care bespreekt u welke services u zullen helpen om operationele uitmuntendheid te bereiken.


We willen dat u meer uit uw Moba-machines haalt en de algehele prestaties van uw bedrijf verbetert. Een bezoek van één van onze Customer Care experts kan het verschil maken. Voor meer informatie over het programma dat onze Customer Care-afdeling te bieden heeft, kunt u deze video bekijken of neem contact met hen op via +31 342 455 655 of customercare@moba.net.


           

De Customer Care engineer heeft ons verpakkingsstation drie dagen lang geëvalueerd. Hij keek naar onze manier van werken, ons productieproces en hij heeft ons personeel beoordeeld. Alle bevindingen en aanbevelingen werden gedocumenteerd in een Customer Care rapport. Na uitvoering van de meeste actiepunten is het aantal ongeplande machinestops verminderd en is de dagelijkse efficiëntie met meer dan 20% gestegen. Tijdens een vervolgbezoek heeft Moba de vaardigheden van onze technische medewerkers vergroot en de algehele toestand van de apparatuur sterk verbeterd. Dankzij het Customer Care team van Moba presteren we nu beter dan ooit.       

Mr. Joakim Hallin, Chief Maintenance Manager, DAVA Foods Sweden AB