Reserveonderdelen

De juiste onderdelen, op het juiste moment en op de juiste plaats

reserveonderdelen

De juiste onderdelen, op het juiste moment en op de juiste plaats


Onderhoud is cruciaal voor uw apparatuur. Met Moba Certified Parts garanderen wij u dat uw apparatuur zo lang mogelijk operationeel blijft en met maximale efficiëntie werkt.


Kwaliteit  

Bij Moba streven we altijd naar de hoogste kwaliteitsnormen. Kwaliteit is een primaire focus in al onze processen. De onderdelen van het merk Moba, Pelbo en Diamond zijn ontworpen, gefabriceerd en getest om aan deze hoge normen te voldoen. En al onze gecertificeerde onderdelen voldoen aan de prestaties waarvoor ze zijn ontworpenU kunt het volgende verwachten

  • Volledige aansluiting met 24/7 servicemodel

  • Betrouwbare levering, kwaliteit en garantie
  • Onderdelen op voorraad worden dezelfde dag verzonden
  • Klantenservice door ervaren personeel


news-video


Klik hier om onze wereldwijde Moba-webstore te bezoeken

Klik hier om de Moba-webstore voor de VS te bezoeken


MACHINE-UPDATES

Wij zijn van mening dat de sleutel tot succes ligt in ons vermogen om wederzijds gunstige en langdurige relaties aan te gaan en te onderhouden met onze klanten. Onderdeel van deze relatie is dat wij ervoor zorgen dat operationele apparatuur kan worden geüpdatet zodat deze altijd aan uw wensen voldoet.


Daarom biedt Moba updates voor apparatuur van zowel Moba als Diamond. Een bestaande Diamond sorteermachine kan bijvoorbeeld worden geüpdatet met een volledig nieuwe breuk- of vuildetectie-unit. Een nieuw type ontstapelaar voor een Omnia is ook mogelijk, zodat er een ander type verpakking kan worden verwerkt.


Als u uw apparatuur wilt updaten, of als u meer informatie wilt kunt u altijd contact opnemen met de plaatselijke verkoopmanager in uw regio. Voor meer informatie over onze reserveonderdelen, neemt u contact op via spareparts@moba.net.